Κύριο Μενού (module)

logo

 

                

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από το τρέχον έτος η διαδικασία επιλογής των θέσεων πρακτικής άσκησης από τους φοιτητές θα πραγματοποιείται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος «Άτλας». Στα πλαίσια αυτά απαιτείται να εγγραφείτε στο σύστημα δηλώνοντας τα στοιχεία σας.

Θέλουμε να σας τονίσουμε ότι είναι απαραίτητη η εγγραφή και πιστοποίηση στο σύστημα ΑΤΛΑΣ, όλων των Φορέων Υποδοχής που δέχονται φοιτητές κατά το έτος 2017 αφού πλέον οι θέσεις πρακτικής θα ελέγχονται ηλεκτρονικά. Προκειμένω να επιλέξετε ένα φορέα για ΠΑ θα πρέπει και αυτός να είναι εγγεγραμμένος στο σύστημα.  

Για αυτό το λόγο σας παρακαλούμε να εισέλθετε άμεσα στο σύστημα «Άτλας» και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στο σύστημα. Το url της βάσης Άτλας είναι το παρακάτω:

https://submit-atlas.grnet.gr/Default.aspx

Πέραν της εγγραφής των φοιτητών στο ηλεκτρονικό σύστημα ΑΤΛΑΣ θα πρέπει να προβούν και στις παρακάτω ενέργειες:

Προκειμένω οι φοιτητές/φοιτήτριες να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση κατά τους θερινούς μήνες (01/07/2017 – 31/08/2017) θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά   την ΑΙΤΗΣΗ πραγματοποίησής πρακτικής στο sitehttp://praktiki.uop.gr μαζί με τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  1. Αστ. Ταυτότητα η Διαβατήριο
  2. Βεβαίωση απόδοσης Α.Φ.Μ*
  3. Απόδοση Α.Μ. ΙΚΑ*
  4. Βιβλιάριο καταθέσεων τραπέζης με δικαιούχο ή συνδικαιούχο τον φοιτητή όπου να φαίνεται ο αριθμός ΙΒΑΝ.*
  5. Επίσης πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και τον Αριθμό Μητρώου τους στο Πανεπιστήμιο.

Τα στοιχεία με αστεράκι πρέπει να τα ανεβάσουν σκαναρισμένα στο server του συστήματος της Π.Α.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες πρέπει να υποβάλλουν τα συγκεκριμένα δικαιολογητικά μέχρι τις 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ημέρα Παρασκευή.

Όι φοιτητές/τριες είναι επισης υποχρεωμένοι να περάσουν από το εργαστήριο Η/Υ για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος των δικαιολογητικών μεχρι τις 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ημερα Πρασκευη.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ:

  1. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ: Η βεβαίωση αυτή εκτυπώνεται ΜΙΑ (1) φορά, συμπληρώνεται από τον υπεύθυνο του φορέα και υπογράφεται από αυτόν με πρωτότυπη υπογραφή και σφραγίδα.
  2. ΦΥΛΛΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: Το φύλλο αυτό εκτυπώνεται ΜΙΑ (1) φορά και συμπληρώνεται το σκούρο πλαίσιο από τον φοιτητή και η υπόλοιπη φόρμα από τον υπεύθυνο του φορέα με πρωτότυπη υπογραφή του υπευθύνου.
  3. ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ: Η πεντασέλιδη αυτή έκθεση εκτυπώνεται ΜΙΑ (1) φορά και συμπληρώνεται από τον φοιτητή-φοιτήτρια απαντώντας στα ερωτήματα και υπογράφεται στο τέλος από τον/την ίδιο/ίδια.

ΚΑΙ ΟΙ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ, ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ (ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ) ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ Ή ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΘΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ.

Η Επιτροπή Π.Α.