Κύριο Μενού (module)

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Με το παρόν σας γνωστοποιώ ότι με απόφαση της 76ης Συνέλευσης του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η οποία ελήφθη την 20/11/2018, οριστήκατε μέλη της Επταμελούς Εξεταστικής Επιτροπής της διδακτορικής διατριβής του Υποψηφίου Διδάκτορα του Τμήματος Κωνσταντίνου Καρακατσάνη.  

Ο κ. Κ. Καρακατσάνης έγινε δεκτός να εκπονήσει διδακτορική διατριβή στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού με απόφαση της 4ης συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης Ειδικής Σύνθεσης του Τμήματος, η οποία ελήφθη την 2/12/2011.

 

Το θέμα της διδακτορικής διατριβής που θα αναπτύξει ο κ. Κωνσταντίνος Καρακατσάνης είναι το εξής: «ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».  

Η εν λόγω Διδακτορική Διατριβή σας αποστέλλεται στο συνημμένο αρχείο.  

Η δημόσια υποστήριξη θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων – τηλεδιασκέψεων του Τμήματος (Λ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών, στη Σπάρτη) την Τρίτη 11/12/2018 και ώρα 11.30 π.μ.

Στη συνεδρίαση μπορείτε να συμμετέχετε και μέσω τηλεδιάσκεψης.

Την τεχνική ευθύνη της διαδικασίας τηλεδιάσκεψης αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Γεωργακόπουλος, μέλος ΕΤΕΠ του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ: 2731089663).  

 

 

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού

 

 

Καθηγητής Μάριος – Δανιήλ Παπαλουκάς